Biograd Boat Show | 20. – 24.10,’21.

Biograd Boat Show | 20. – 24.10,’21.

Najveći sajam plovila na moru srednje i istočne Europe proslavio je i obilježio svoju 23. godišnjicu. Tradicionalno se održao u marini Kornati u Biogradu. Marina je poznata kao jedna od tri najveće marine na Jadranu, tijekom cijele godine održi se preko 50 regata i mnogih drugih događanja što marinu čini jedinstvenom na Jadranu.

U prosjeku sajam ugošćuje više od 300 registriranih izlagača i 300 plovila, preko 1.500 charter plovila predstavljenih na sajmu. Uz sami sajam, izlagači i posjetitelji imaju mogućnost predavanja i seminara s temama iz poslovnog svijeta, obrazovanja, društva, sporta i rekreacije.

Biograd Boat Show sam po sebi nosi status zlatnog člana IFBSO, međunarodne udruge zadužene za organiziranje sajmova nautike. IFBSO predstavlja vodeće svjetske nautičke izložbe i pomaže u razvoju nautičkih i pomorskih sajmova diljem svijeta. Sajam BBS dobio je međunarodni status s obzirom na važnost Hrvatske kao nautičke destinacije i impresivnih objekata. Uz sklopu sajma, na veselje svih izlagača i posjetitelja, svaku večer imali su u ponudi i živu glazbu u restoranu Marina Kornati.

 

 

 

Lista za upit (0)