SEADAMP EVO

Tehničke specifikacije

  • Model: EVO
  • Istisnina: <13 tona
  • Težina: 3.3 kg
  • Prekidno opterećenje: 80.000 N
  • Hod: 100 mm
  • Elastični kapacitet: 5200 N
  • Tijelo: Anodizirani aluminij i visokootpornim INOX-om
  • Unutarnja opruga: Od čelika za opruge u ulju
  • Vijci: INOX visoke čvrstoće s integriranom anodnom zaštitom za sprječavanje galvanske korozije za komponente od lakih legura.

Seadamp EVO je lagani i inovativni prigušivač koji daje sigurnost, udobnost i stabilnost manjim plovilima.
Nova verzija kao rezultat istraživanja i razvoja, jamči bolju izvedbu privezivanja i trajnost u narednim godinama korištenja. Kao i svi Seadampi, EVO je dizajniran da traje, zapravo njegova vanjska struktura od INOX-a i anodiziranog aluminija ne boji se korozije i štiti unutarnju prigušnu jezgru, jamčeći nekoliko godina korištenja.

Svaki Seadamp izrađen je od 99% materijala koji se mogu reciklirati i certificiranog morskog biorazgradivog ulja. Voljeti more znači brinuti se o njemu na konkretan način i dati priliku brodovlasnicima i operaterima u sektoru da imaju mogućnost izabrati ekološki prihvatljiv proizvod.


Zadržavamo pravo izmjene cijene bez prethodne najave. Donar d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.


Ostali Seadamp proizvodi

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/

Lista za upit (0)