TESTOVI

Pametnim dizajniranjem u stražnji je dio smješten oveći sanduk tapecirane gornje plohe s pomičnim naslonom čijim se preklapanjem prema naprijed stvara veliko sunčalište po čemu je ovaj gumenjak jedinstven u klasi – na malo više od 5 metara dužine dva su odvojena sunčališta

shadow

Topline 600 spada u vrh ponude gumenjaka WAV Marine i prvenstveno je namijenjen uživanju u blagodatima ljeta, a osobina koja ga najviše izdvaja od konkurencije je svakako vrlo prihvatljiva cijena koja za testirano, potpuno opremljeno plovilo bez motora iznosi 120.000 kuna s uključenim PDV-om

shadow

Topline 650 serija gumenjaka osmišljena je za čisti hedonizam.
Potpuno opremljeno plovilo s Suzuki motorom iznosi 224.990,00 kuna s uključenim PDV-om.

shadow

Divemaster 600 serija koja u pravilu dolazi tek s bazičnom opremom kokpita namijenjena je onima koji gumenjak uređuju po vlastitim potrebama. Naravno ovo ne vrijedi za Special Edition seriju, u koju spada i testirani model. Special Edition paket opreme ima nemali popis standardne opreme. Potpuno opremljeno vozilo s Suzuki motorom iznosi 179.900,00 kn (Suzuki DF140, PDV uključen u cijenu).

shadow

Open 850, postoje gumenjaci za mlade, postoje gumenjaci za obitelji s malom djecom, a postoje i gumenjaci za ljude koji znaju što žele. Tiger Marine Open 850 jedan je od tih gumenjaka.

shadow

PROline 620, posebnost ovog gumenjaka su njegove krmene platforme. One na neki način skoro pa obuhvaćaju cijeli motor, i produžene su toliko da motorom ni u kom slučaju ne možete udariti obalu. Osim što su odlična zaštita motora one su i dovoljno velike i čvrste pa preko njih bez problema izlazite iz mora. Osnovni model s Suzuki motorom 179,990,00 kuna (Suzuki 140 KS, PDV uključen u cijenu).

shadow

Tiger Marine Open 600 i TOPline 600, oba gumenjaka su prvenstveno obiteljska plovila s mnogo dodatnih mogućnosti. Možete kupiti baznu varijantu i polako je opremati, a sa sličnim motorima kao što smo imali ova dva na testu, uz pristojno rukovanje gasom ni potrošnja neće značajno opteretiti Vaš budžet. Gumenjak TOPline 600 (bez motora): 114.990,00 kuna (PDV uključen u cijenu), Gumenjak Open 600 (bez motora): 77.400,00 kuna (PDV uključen u cijenu).

shadow

Tiger Marine TOPline 650 iako je ime ovoga gumenjaka našem tržištu već dobro znano, radi se o potpuno novom gumenjaku koji je produžen i proširen u odnosu na izvornik. Odličan je to gumenjak koji po vrlo dobroj cijeni nudi sve ono što nautičar treba. Cijena plovila 154.623,00 kuna (PDV uključen).

shadow

Previše snage koja se nalazila na testiranom gumenjaku od 6,5 metara, jer radi se o čak 150 KS što predstavlja i maksimum koji deklarira projektna dokumentacija, osigurava brza izglisiravanja, te ubrzavanja i na većim okretajima.

shadow

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/

Lista za upit (0)