TESTOVI

Pametnim dizajniranjem u stražnji je dio smješten oveći sanduk tapecirane gornje plohe s pomičnim naslonom čijim se preklapanjem prema naprijed stvara veliko sunčalište po čemu je ovaj gumenjak jedinstven u klasi – na malo više od 5 metara dužine dva su odvojena sunčališta

shadow

Topline 600 spada u vrh ponude gumenjaka WAV Marine i prvenstveno je namijenjen uživanju u blagodatima ljeta, a osobina koja ga najviše izdvaja od konkurencije je svakako vrlo prihvatljiva cijena koja za testirano, potpuno opremljeno plovilo bez motora iznosi 120.000 kuna s uključenim PDV-om

shadow

Topline 650 serija gumenjaka osmišljena je za čisti hedonizam.
Potpuno opremljeno plovilo s Suzuki motorom iznosi 224.990,00 kuna s uključenim PDV-om.

shadow

Divemaster 600 serija koja u pravilu dolazi tek s bazičnom opremom kokpita namijenjena je onima koji gumenjak uređuju po vlastitim potrebama. Naravno ovo ne vrijedi za Special Edition seriju, u koju spada i testirani model. Special Edition paket opreme ima nemali popis standardne opreme. Potpuno opremljeno vozilo s Suzuki motorom iznosi 179.900,00 kn (Suzuki DF140, PDV uključen u cijenu).

shadow

Open 850, postoje gumenjaci za mlade, postoje gumenjaci za obitelji s malom djecom, a postoje i gumenjaci za ljude koji znaju što žele. Tiger Marine Open 850 jedan je od tih gumenjaka.

shadow

PROline 620, posebnost ovog gumenjaka su njegove krmene platforme. One na neki način skoro pa obuhvaćaju cijeli motor, i produžene su toliko da motorom ni u kom slučaju ne možete udariti obalu. Osim što su odlična zaštita motora one su i dovoljno velike i čvrste pa preko njih bez problema izlazite iz mora. Osnovni model s Suzuki motorom 179,990,00 kuna (Suzuki 140 KS, PDV uključen u cijenu).

shadow

Tiger Marine Open 600 i TOPline 600, oba gumenjaka su prvenstveno obiteljska plovila s mnogo dodatnih mogućnosti. Možete kupiti baznu varijantu i polako je opremati, a sa sličnim motorima kao što smo imali ova dva na testu, uz pristojno rukovanje gasom ni potrošnja neće značajno opteretiti Vaš budžet. Gumenjak TOPline 600 (bez motora): 114.990,00 kuna (PDV uključen u cijenu), Gumenjak Open 600 (bez motora): 77.400,00 kuna (PDV uključen u cijenu).

shadow

Tiger Marine TOPline 650 iako je ime ovoga gumenjaka našem tržištu već dobro znano, radi se o potpuno novom gumenjaku koji je produžen i proširen u odnosu na izvornik. Odličan je to gumenjak koji po vrlo dobroj cijeni nudi sve ono što nautičar treba. Cijena plovila 154.623,00 kuna (PDV uključen).

shadow

Previše snage koja se nalazila na testiranom gumenjaku od 6,5 metara, jer radi se o čak 150 KS što predstavlja i maksimum koji deklarira projektna dokumentacija, osigurava brza izglisiravanja, te ubrzavanja i na većim okretajima.

shadow

Lista za upit (0)